Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

9€ από 22€ (-59%) για 2 Cocktails της αρεσκείας σας στο Business Cafe-Bar στο νεοκλασικό του Κολωνακίου με το Roof Garden.

Business Cafe-Bar Το νεοκλασικό του 19ου αιώνα όπου έζησε ο συνθέτης Νικόλαος Μάντζαρος στεγάζει από τον Απρίλιο του 2014 το Business Cafe-Bar Μαντζάρου 3 στο Κολωνάκι.
“Κρυμμένο” σε έναν από τους πιο όμορφους πεζόδρομους της Αθήνας σε περιμένει να το ανακαλύψεις και να απολαύσεις ένα ιδανικό χώρο για χαλάρωση μετά τη δουλειά και όχι μόνο. Έχοντας σεβαστεί την ιστορία του κτιρίου, η διακόσμηση σου του “Μαντζάρου 3″ συνδυάζει το κλασικό με το retro δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου κανείς μπορεί να απολαύσει τον καφέ του από νωρίς το πρωί στον ήσυχο πεζόδρομο, το Lunch του και το Cocktail ή ποτό του στα bar ή στο Roof Garden. Τα 4 επίπεδα του κτιρίου έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Ζεστή ατμόσφαιρα το χειμώνα με το τζάκι και το ξύλο να κυριαρχεί στο χώρο ενώ το καλοκαίρι το Roof garden σε ταξιδεύει με τις μυρωδιές από τα λουλούδια και με τη Vintage ατμόσφαιρα του στην παλιά Αθήνα.

Δείτε λεπτομέρειες της προσφοράς και αγοράστε την εδώ